Elérhetőségek

Cím:
2400 Gödöllő, Rét utca 58.

Telefon:   0670/672-1271, 28/366-999

E-mail cím:
csodajatekvar@gmail.com

Kedves Gyermekek és Szülők!

Általános információk

Gyermekközpontunk Gödöllő városában, Blaha városrészén helyezkedik el. Családias és foglalkoztató jellegű j központunk egyszerre nyújt szórakozási és fejlesztőpedagógiai lehetőséget az óvodáskorú gyermekektől egészen a 12 éves korú gyermekekig. Tematizált jellegű szobák és játékok várják a gyermekeket.

Játékainkat úgy választottuk ki, hogy egyszerre szolgálják a gyermekek szórakozását és egyéni testi, szellemi és lelki fejlődését. Gondosan megválasztott eszközök és segédletek biztosítják az irányított és szabad játékok szerveződését a szinte minden igényt kielégítő játék térben. A szülőknek „Szülő Szobát” alakítottunk ki annak érdekében, hogy számukra is kellemes legyen a nálunk eltöltött idő. A tematikus programok mellett lehetőség van rendezvények, szülinapi partyk, báb és egyéb gyermekszínházi előadások szervezésére, rendezésére.

A gyermek programok mellett a szülőket is tematizált programokkal várjuk, családpedagógiai tanácsadás és egyéb szakma specifikus pedagógiai információkkal segítjük Őket.

Bízunk abban, hogy Játszóházunk elnyeri mind a gyermekek és Szüleik bizalmát és tetszését.

Ne feledjétek: Gyertek ki a Rétre!